FOTO De 1 Aprilie, lanțul 5 To Go anunță lansarea "companiei aeriene de linie FIVE TO GO AIR". Divulgă însă și o extindere

FOTO De 1 Aprilie, lanțul 5 To Go anunță lansarea "companiei aeriene de linie FIVE TO GO AIR". Divulgă însă și o extindere
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 1 apr 2023

De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, lanțul de cafenele 5 To Go provoacă imaginația clienților și anunță lansarea "companiei aeriene de linie FIVE TO GO AIR, cel mai nou jucător, 100% românesc, pe piața de companii aeriene".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Într-un mesaj transmis chiar astăzi, de 1 Aprilie, lanțul de cafenele divulgă însă și faptul că își pregătește intrarea pe piața din Bulgaria, anunțată de Profit.ro din 2021 ca fiind pregătită.

În urmă cu un an, lanțul, lansat în 2015, a intrat în Ungaria, după ce în 2021 a deschis prima unitate în Franța, la Paris, în cadrul unui parteneriat cu Donuterie.

FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park CITEȘTE ȘI FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park

"Ne-am gândit bine, credeți-ne.

Am fost încurajați de statisticile care spun că numărul de zboruri operate de pe aeroporturile din România a crescut cu 30% anul trecut și de feedback-ul pozitiv pe care l-a avut inițiativa, atât intern, cât și cel venit din partea cafegiilor 5 to Go, cărora li s-a cerut părerea în avans.

Tu ai zbura cu 5 to Go? Dacă da, te așteptăm la board-ul companiei aeriene de linie FIVE TO GO AIR! Cel mai nou jucător, 100% românesc, pe piața de companii aeriene.

FOTO Brand românesc de parfumerie, achiziționat 50% de retaileri britanici CITEȘTE ȘI FOTO Brand românesc de parfumerie, achiziționat 50% de retaileri britanici

Hurry up! Avem promoții speciale pentru biletele de avion cumpărate în primele zile de la lansare.
Vrei să vezi cum arată meleagurile exotice de unde provine cafeaua 5 to Go? Rezervă acum un zbor către plantațiile de cafea din Columbia.

FOTO De 1 Aprilie, lanțul 5 To Go anunță lansarea

A zis cineva city break? Alege una dintre destinațiile noastre preferate și bucură-te de cafeaua 5 to Go la Budapesta sau, în curând, în una dintre locațiile noastre din Bulgaria", este mesajul companiei de 1 Aprilie.

În 2021, Profit.ro a anunțat că lanțul de cafenele analizează și extinderea în străinătate, având discuții, neconcretizate pe piețele din Polonia, Bulgaria și Republica Moldova.

EXCLUSIV: Tot mai puțini bani pentru mâncare: Până și în cazul pufuleților sunt căutate gramajele mai mici CITEȘTE ȘI EXCLUSIV: Tot mai puțini bani pentru mâncare: Până și în cazul pufuleților sunt căutate gramajele mai mici

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, a deschis 140 de noi cafenele în 2022, depășind 450 de unități în total, răspândite la nivel național în 90 de orașe, ceea ce reflectă și cota de piață de 48.7% pe segmentul lanțurilor de cafenele în România pentru anul 2021.

Potrivit datelor companiei, cifra de afaceri a depășit 30 milioane euro la nivel de grup, de două ori mai mare față de anul 2021.

McDonald\'s pregătește reduceri de personal CITEȘTE ȘI McDonald's pregătește reduceri de personal

FOTO De 1 Aprilie, lanțul 5 To Go anunță lansarea

Pentru 2023, 5 To Go vrea să intre în alte 30 de orașe, iar cifra de afaceri va atinge 40 milioane euro la nivel de grup, precum și o creștere la peste 1,500 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenea