Alertă: Biscuiți digestivi retrași din mai multe magazine

Alertă: Biscuiți digestivi retrași din mai multe magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2022

Mai mulți retaileri retrag de pe piață un sortiment de biscuiți cu ovăz fără zahăr adăugat după ce a fost descoperită "prezența unui corp străin de natură metalică", potrivit unor anunțuri ale Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Producătorul biscuiților este compania spaniolă Galletas Gullon, scrie Hotnews.ro.

PSD vrea plafonarea prețului la opt alimente de bază timp de maximum șase luni. Limită maximă de cumpărături pe tranzacție pentru a împiedica specula CITEȘTE ȘI PSD vrea plafonarea prețului la opt alimente de bază timp de maximum șase luni. Limită maximă de cumpărături pe tranzacție pentru a împiedica specula

Retailerii care au anunțat retragerea de pe piață a produsului "Biscuiți Digestivi cu ovăz fără zahăr adăugat 410g" sunt eMag, Selgros Cash&Carry, Carrefour și Auchan. Numărul lotului este 30823521.

"În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, va rugăm să nu îl consumați și să il returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 18.02.2022, în baza bonului fiscal", este anunțul privind retragerea produsului publicat de compania Firenze Com SRL, conform ANSVSA.

viewscnt
Afla mai multe despre
biscuiți digestivi
ansvsa