Amazon a lansat o marcă proprie de gin premium în Marea Britanie

Amazon a lansat o marcă proprie de gin premium în Marea Britanie
scris 23 oct 2019

Amazon.com a lansat recent prima sa marcă proprie de gin premium în Marea Britanie, numit Tovess Gin, relatează CNBC.

Băutura este listată ca un lot unic de gin premium, la un preț de 24,99 de lire (32,32) sticla de 70 de cl, fiind produs la o  distilerie de lângă Birmingham, scrie News.ro

Ginul, care este disponibil online din 20 septembrie, este promovat ca fiind ”o băutură de vară” sau ”pentru orice perioadă a anului”, potrivit paginii produsului.

Primul CEO român al Lagardère Travel Retail România CITEȘTE ȘI Primul CEO român al Lagardère Travel Retail România

Textul de promovare de pe site susține că ginul a fost produs în echipamente de distilare care datează din secolul 18, numite MacKay, Angela, Constance și Jenny.

Cumpărătorii trebuie să facă dovadă că sunt majori.

Ginul este cea mai populară băutură spirtuoasă din Marea Britanie potrivit Kantar, peste un sfert din populație cumpărând gin într-o perioadă de 12 luni încheiată în iunie 2019. Ginul nu necesită îmbătrânire, spre deosebire de alte băuturi spirtuoase, ceea ce înseamnă că poate fi produs rapid și relativ ieftin. O căutare a cuvântului gin pe site-ul Amazon din Marea Britanie produce peste 10.000 de rezultate.

Amazon și-a extins gama de produse listate în categoria “Our Brands”, care sunt create de Amazon sau partenerii săi și vândute exclusiv pe site. Acestea avantajează Amazon pentru că oferă marje mai bune și pot fi utilizate pentru a convinge brandurile mari să reduc prețurile.

Aviz final pentru o nouă obligație impusă producătorilor și comercianților: Limită de acizi grași în alimente CITEȘTE ȘI Aviz final pentru o nouă obligație impusă producătorilor și comercianților: Limită de acizi grași în alimente

Tovess gin este singurul produs din alcool listat ca brand Amazon pe site-ul din Marea Britanie al companiei. Alte produse alimentare includ capsulele de cafea Amazon Brand Solimo, șervetele de bucătărie Presto! Și fructele dezhidratate și nucile Happy Belly.

În categoria Our Brands mai sunt incluse produse de la magazinele Whole Foods, cumpărate de Amazon în 2017, într-un acord de 13,7 milairde de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
amazon
gin