Amazon amână data la care angajații vor reveni la birou

Amazon amână data la care angajații vor reveni la birou
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2021

Grupul Amazon.com, cel mai mare retailer online din lume, nu se așteaptă ca angajații săi de tip corporate să revină la munca de la birou până la începutul anului următor, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui document intern consultat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform acestui document, Amazon a decis să prelungească perioada în care angajații pot lucra de acasă până la data de 3 ianuarie 2022, față de estimările anterioare care menționau data de 7 septembrie 2021, pentru SUA și alte țări care nu au fost nominalizate, scrie Agerpres.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

"Pe măsură ce urmărim cu atenție condițiile locale care au legătură cu COVID-19, ne ajustăm recomandările cu privire la angajații corporate" se precizează în acest document intern.

Creșterea cazurilor de infecție cu COVID-19, provocate de varianta Delta a virusului, a determinat deja o serie de mari companii să amâne planurile referitoare la revenirea la birouri a angajaților.

Săptămâna trecută, grupul Alphabet Inc. a anunțat că va prelungi programul de lucru de acasă până la data de 18 octombrie, Facebook Inc a informat că va cere angajaților de la birourile din SUA să se vaccineze, iar Twitter Inc a anunțat că va închide unele spații de lucru pe care le-a redeschis.

Amazon este una dintre puținele companii care nu au fost afectate de criza provocată de pandemie. Oamenii au apelat la serviciile Amazon pentru diverse cumpărături, ceea ce a ajutat compania să înregistreze profituri și venituri record.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon.com
retailer