Amazon va primi în depozitele sale din SUA și Europa numai mărfuri de primă necesitate

Amazon va primi în depozitele sale din SUA și Europa numai mărfuri de primă necesitate
scris 18 mar 2020

Amazon.com va primi în depozitele sale din Statele Unite, Marea Britanie și alte state europene numai mărfuri de primă necesitate, pentru a elibera spațiu pentru produse esențiale medicale și destinate gospodăriilor, aflate la mare cerere ca urmare a epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Schimbarea nu înseamnă că Amazon nu va mai comercializa produse neesențiale precum huse pentru telefoane și jucării, doar că stocurile de astfel de produse se vor epuiza în următoarele câteva săptămâni, iar vânzătorii le-ar putea livra direct consumatorilor, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Guvernul interzice restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor să mai asigure servirea la masă a clienților. Permise doar activități care nu presupun rămânerea clienților în locații CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul interzice restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor să mai asigure servirea la masă a clienților. Permise doar activități care nu presupun rămânerea clienților în locații

Într-o notă trimisă marți comercianților, Amazon a arătat că observă o cerere mai mare pentru cumpărăturile online din partea consumatorilor. În condițiile în care stocurile de produse pentru gospodărie și produse medicale se epuizează, Amazon va acorda prioritate anumitor categorii, pentru ca ”aceste produse să fie primite, stocate și livrate rapid clienților”.

Amazon a definit mai multe categorii de produse esențiale care vor fi livrate în continuare, inclusiv produse pentru bebeluși: produse pentru sănătate și gospodărie, frumusețe și îngrijire personală, băcănie, produse industriale și științifice și produse pentru animale de companie. Cărțile sunt incluse la rândul lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
depozite