Anumite raioane de produse congelate din pește de la Selgros ar putea fi închise

Anumite raioane de produse congelate din pește de la Selgros ar putea fi închise
scris 22 oct 2019

Echipamentele cu care Selgros realizează congelarea peștelui nu respectă standardele românești și europene și este posibil ca o parte din raioanele de produse congelate din pește de la acest retailer să fie oprite, a declarat marți președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) , Horia Constantinescu.

"Echipamentele cu care Selgros realizează congelarea peștelui nu respectă standardele românești și europene. (...) Vorbim de unul din cele mai periculoase produse alimentare", a afirmat președintele ANPC, care a prezentat concluziile unor controale realizate de Autoritate la Selgros, scrie Agerpres.

Brandul La Cocoșatu’ se extinde cu un nou restaurant CITEȘTE ȘI Brandul La Cocoșatu’ se extinde cu un nou restaurant

Acesta a estimat că este posibil ca o parte din raioanele de produse congelate din pește de la acest comerciant să fie oprite, pentru constatarea repetării abaterilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
selgros
peste
anpc