Aoro by Notino introduce serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres, lansat de FAN Courier

Aoro by Notino introduce serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres, lansat de FAN Courier
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2017

Compania specializată în comerț cu produse de frumusețe Aoro by Notino introduce serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres,  lansat de FAN Courier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Serviciul  Collect Point disponibil în magazinele PayPoint Colet Expres este cea mai nouă opțiune de livrare lansată de FAN Courier, anul acesta.

Prin parteneriatul semnat cu rețeaua PayPoint Romania, începând din luna martie, clienții FAN Courier au posibilitatea să ridice colete și plicuri prin intermediul rețelei magazinelor PayPoint Colet Expres. Proiectul, lansat în regim de pilot în luna martie în 160 de magazine, va fi extins până în toamnă la nivelul întregii țări, rețeaua magazinelor de proximitate numărând câteva mii de magazine.

KFC Germania, după filmarea de pe Turnul Chindiei: Nu ne-am imaginat niciodată că vom ofensa locuitorii din Târgoviște. Compania nu spune însă dacă va mai folosi sau nu clip-ul CITEȘTE ȘI KFC Germania, după filmarea de pe Turnul Chindiei: Nu ne-am imaginat niciodată că vom ofensa locuitorii din Târgoviște. Compania nu spune însă dacă va mai folosi sau nu clip-ul

Retailerul online Aoro, parte a grupului internațional Notino, a intrat pe piața românească în 2009 și are peste jumătate de million de clienți activi. Compania, care în România a raportat afaceri de 18 milioane de euro, se află în prezent în proces de rebranding.

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. FAN Courier deservește cei peste 30.000 de clienți cu ajutorul unei echipe formate din peste 5.300 de colaboratori și a unei flote auto de peste 3.200 de autovehicule. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aoro
notino
collect point
fan courier
paypoint colet expres