Aromele care ne parfumează locuința și viața

Aromele care ne parfumează locuința și viața
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 mai 2018

Accente subtile de iasomie, un parfum intens de cafea sau mirosul suav al pielii unui copil – pare că fiecare aromă poartă cu ea o magie prin care devenim mai fericiți, mai energici sau mai relaxați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De-a lungul timpului, specialiștii au tot încercat să afle în ce constă acest magnetism din spatele parfumurilor. Adevărul este că, de fapt, parfumurile ne influențează diferit. Personalitatea noastră, amintirile, preferințele, ingredientele alese – toate pot schimba modul în care fiecare dintre noi percepe un anumit miros.

Vestea bună este că Sensodays.ro vine cu o mulțime de variante, colecții și produse care să ne încânte simțurile și să ne parfumeze viața în aromele alese de noi. Vezi mai jos câteva dintre recomandările noastre și alege-le pe cele potrivite ție.

Relaxare, energie sau fericire cu parfumurile din colectia Aroma  de la Maison Berger Paris

Spațiul în care trăim ne conturează atât confortul fizic, cât și confortul emoțional, iar această îmbinare poate fi armonizată inclusiv prin parfumurile pe care le folosim.

Aromele care ne parfumează locuința și viața

Maison Berger Paris a creat colecția Aroma tocmai pentru a contribui la găsirea acelui echilibru emoțional prin parfumuri. Surpriza constă în propunerea a trei formule diferite, care oferă mai multă relaxare, energie și fericire.

Colecția Relax este ideală dacă vrei să reduci tensiunea, anxietățile și stresul din viața ta, fiind o formulă ideală pentru a te armoniza din nou cu tine și cei din jur. Produsele din gama Aroma Relax conțin uleiuri esențiale de Patchouli, Lemn de Guaiac și Geranium, cu rolul de a intensifica beneficiile emoționale. Daca vrei sa obtii un efect mai profund, poti accesa această latură senzorială impreuna cu produsele de îngrijire corporală de la Crabtree Evelyn.

Notele mediteraneene de argan și rodie te vor fascina, rasfățându-ți și hidratându-ți pielea. Poți alege între diferite formule de creme și loțiuni de piele, șampoane sau scruburi pentru corp.

Aromele care ne parfumează locuința și viața

Colecția Energy este destinată celor care doresc să fie mai energici, mai tonici, pentru care creativitatea este foarte importantă, neuitând, însă, nici de latura lor practică. Principalul ingredient al Aroma Energy este uleiul esențial din fructe de grapefruit.

Pentru piele, Crabtree Evelyn a creat o colecție exotică și încântătoare, ale cărei produse abundă în arome specifice de tarocco, portocală, eucalipt și salvie.

Colecția Happy e un “must-have” pentru toți cei care își doresc să fie veseli, plini de viață, optimiști și gata oricând de acțiune. Un parfum proaspăt, acvatic, această aroma va “elibera energiile blocate” și îți va stimula calitățile intelectuale. Aroma Happy are ca ingredient-cheie uleiul esențial de eugenol.

Fericirea poate fi găsită în natură, iar Crabtree Evelyn i-a dat chiar și o formă, prin colecția de produse de îngrijire La Source. Notele principale sunt cele marine, din sare de mare și alge, completate mai apoi cu ingrediente diferite, în funcție de produsul selectat. 

Parfumuri intense și fascinante – acolo unde nici nu te-aștepți

Pentru că ineditul a cuprins încet-încet și lumea parfumurilor, așteaptă-te să găsești arome uimitoare chiar și acolo unde nu te-ai fi așteptat. Max Benjamin este un brand care vine cu o întreagă colecție de produse handmade care mai de care mai atrăgătoare: un card parfumat pe care să îl păstrezi pe birou sau în dulap, o lumânare parfumată, realizată 100% din ceară naturală, biodegradabilă, cu tente exotice, fresh sau revigorante – ceva, ceva tot trebuie să te surprindă! Le gasesti pe toate doar la SensoDays.ro.

Aromele care ne parfumează locuința și viața

Și, dacă tot ai intrat în acest carusel al aromelor, parfumurilor și mirosurilor încântătoare, întregește tabloul cu difuzoarele de parfumuri funcționale care îndepărtează mirosurile din baie, din bucătărie sau mirosul de tutun anti tabac și animale.

Și hârtia parfumată de la Crabtree Evelyn merita atentie deosebita, fiind nu doar plăcută, ci si utilă. În combinații diferite de arome, hârtia parfumată îți asigură un miros proaspăt și plăcut în dulapuri, sertare sau oriunde altundeva o vei plasa.

Așadar, pe Sensodays.ro găsești orice te-ar interesa în materie de “parfumuri, arome și produse care să-ți transforme universul olfactiv”. Nici nu este de mirare: Sensodays a mizat întotdeauna pe calitate, diversitate și originalitate. Cu peste 100 de branduri de talie internațională în portofoliu, Sensodays se află astăzi în 100.000 de case din România cu cel puțin un produs, iar numărul lor crește de la o zi la alta.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays.ro
crabtree evelyn
la source
parfumuri