Atelierul de cofetărie Grace Couture Cakes lansează sistemul de franciză

Atelierul de cofetărie Grace Couture Cakes lansează sistemul de franciză
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2019

Grace Couture Cakes, atelier de cofetărie couture creat de Alina Sudriu, pregătește extinderea business-ului prin lansarea unui sistem de franciză. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Orașele vizate de antreprenor pentru dezvoltarea rețelei de cake shops în sistem de franciză sunt Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Iași și Constanța, următorul pas fiind lansarea la nivel internațional.

Investiția inițială într-un cake shop Grace Couture Cakes pornește de la 55.000 euro, iar spațiile vizate sunt fie de tip insulă, cu suprafața de 12-15 metri pătrați în centre comerciale de top, fie spații stradale, cu suprafața cuprinsă între 30-40 metri pătrați, în zone cu trafic pietonal. 

Google interzice comenzile de marijuana prin aplicații de pe platforma sa Play Store CITEȘTE ȘI Google interzice comenzile de marijuana prin aplicații de pe platforma sa Play Store

Grace Couture Cakes a fost lansat în anul 2012 ca producător și furnizor de torturi, prăjituri și candy bars pentru nuntă, botez sau alte evenimente private și corporate.

În anul 2016, brandul a făcut primul pas pe piața de retail, prin deschiderea primului Cake Shop, la parterul Băneasa Shopping City, urmat în 2018 de lansarea celui de-al doilea punct de retail în București, de data aceasta stradal, în Piața Dorobanți.

La sfârșitul lunii februarie 2019, Grace Couture Cakes a deschis cel de-al treilea Cake Shop din București, la parterul centrului comercial Promenada Mall.

Pentru anul 2019, compania estimează o cifră de afaceri cumulată pentru cele trei locații de retail cuprinsă între 1-1.1 milioane euro, veniturile cumulate pentru zona de evenimente și cake shops fiind de 1,65 -1,75 milioane euro.

Grace Couture Cakes are în prezent 60 de angajați și două laboratoare cu capacitate mare de producție, precum și un sistem de distribuție proprie.

viewscnt
Afla mai multe despre
grace couture cakes
franciza