Auchan Retail România și Costa Coffee - parteneriat pentru a introduce coffee corners în toate magazinele MyAuchan din stațiile Petrom

Auchan Retail România și Costa Coffee - parteneriat pentru a introduce coffee corners în toate magazinele MyAuchan din stațiile Petrom
scris 1 feb 2021

Auchan Retail România și Costa Coffee au încheiat un parteneriat care presupune amenajarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom.

Primul coffee corner în parteneriat cu Auchan Retail România a fost amenajat în București, în stația Petrom de pe strada Brașov, urmând ca alte zeci de spații să fie implementate pe parcursul anului 2021, odată cu remodelarea stațiilor Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan.

VIDEO Agro TV: Cartofii românești la preț de nimic. ”Prețul este dictat de samsari. Mulți vor renunța la agricultură” CITEȘTE ȘI VIDEO Agro TV: Cartofii românești la preț de nimic. ”Prețul este dictat de samsari. Mulți vor renunța la agricultură”

În vara anului trecut, Coca-Cola Romania, liderul industriei locale de băuturi, a adus pe piața din România brandul Costa Coffee. Costa Coffee a intrat în România în 2006, în regim de franciză, și a ajuns la o rețea de peste 10 unități, preponderent în Capitală, retrăgându-se însă ulterior, în contextul crizei financiare.

România este una dintre primele piețe din grupul Coca-Cola HBC care a lansat Costa Coffee în 2020, urmând ca în următorii trei ani să se extindă în toate cele 28 de piețe ale grupului.

Tot în vară, OMV Petrom și Auchan Retail România au anunțat extinderea parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție Petrom. Acest parteneriat presupune deschiderea a 400 de magazine MyAuchan în toată rețeaua Petrom, din peste 250 de localități, în următorii cinci ani.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 37 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 28 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan retail
costa coffee
myauchan