Brandul cu rădăcini scandinave Marc O'Polo intră în România cu primul magazin

Brandul cu rădăcini scandinave Marc O'Polo intră în România cu primul magazin
scris 11 sep 2019

Brandul cu rădăcini scandinave Marc O'Polo inaugurează primul magazin din România, în București Mall-Vitan.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile Marc O'Polo Modern Casual, Marc O'Polo Denim, Marc O'Polo Shoes și Accesorii Marc O'Polo, precum și colecțiile de licențe Marc O'Polo.

Până la acest moment, brandul a fost comercializat prin intermediul diferitelor magazine.

Naspers listează astăzi activele internaționale, inclusiv participația de la eMAG. Evaluare de 100 miliarde dolari, posibilă propulsare direct pe locul 3 în topul celor mai mari companii listate la Amsterdam CITEȘTE ȘI Naspers listează astăzi activele internaționale, inclusiv participația de la eMAG. Evaluare de 100 miliarde dolari, posibilă propulsare direct pe locul 3 în topul celor mai mari companii listate la Amsterdam

Sediul central, aflat astăzi la sud de Munchen, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional.

Marc O'Polo este disponibil în peste 30 de țări, inclusiv Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franța, China, Rusia și Polonia, la care se adaugă, începând cu 12 septembrie, și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
marc o'polo
magazin
bucuresti mall