Branduri și produse inovatoare - de la târgul de mobilă de la Milano direct pe SensoDays

Branduri și produse inovatoare - de la târgul de mobilă de la Milano direct pe SensoDays
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 aug 2022

Calitatea este dată de câțiva factori care nu se schimbă niciodată, indiferent de tendințe, iar inovația este una dintre aceste condiții. Domeniul decorațiunilor interioare nu face excepție de la regulă, așa că SensoDays, propune clienților săi piese originale, noi și spectaculoase.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Branduri de lux, cu produse de calitate, practice și premiate internațional, toate în același loc: SensoDays

Calitatea și inovația sunt două dintre valorile principale ale SensoDays, oglindite întotdeauna în brandurile și piesele selectate. Cu un singur click vei reuși să pătrunzi în universul SensoDays, acolo unde vei găsi produsele potrivite pentru acel make-over” spectaculos pe care ți-l dorești pentru casa ta. 

Branduri și produse inovatoare - de la târgul de mobilă de la Milano direct pe SensoDays

Inovația este dovada implicării, a creativității și a dezvoltării continue

Domeniul Home Décor este unul în continuă mișcare, cu tendințe care obligă creatorii să vină cu idei noi și schimbări care să bifeze atât la capitolul practic, cât și la cel estetic sau funcțional.

Nu este ușor să fii inovator în acest sector, dar este o cerință esențială pentru a demonstra că ești competitiv, prezent, mereu cu un punct de vedere unic.

Tocmai de aceea, SensoDays selectează și propune periodic piese moderne, noi și inovatoare.  

Alege produse noi, spectaculoase, premiate internațional, prezente acum și în portofoliul SensoDays

Avem nevoie de schimbare, de nou, de altceva”, iar cele mai recente piese de pe SensoDays pot bifa cu succes această cerință.

În funcție de preferințele și stilul tău, poți alege între mai multe produse interesante, care cu siguranță vor deveni un statement” puternic în casa ta.

Produsele Kartell, foarte apreciate de clienții SensoDays, sunt premiate periodic la competițiile din domeniu.

Dovadă stau Re-Chair și Geen-A Floor Lamp, două piese Kartell premiate anul acesta la Red Dot Awards, o competiție internațională de home décor și concepte de design.

Branduri și produse inovatoare - de la târgul de mobilă de la Milano direct pe SensoDays

Scaunul Kartell Re-Chair este nu doar practic, perfect pentru interior și exterior, ci și sustenabil, fiind realizat din plastic reciclat, stabilizat cu umplutură minerală.

O altă piesă apreciată de critici, dar și de clienții SensoDays este Geen-A Floor Lamp, un corp de iluminat sofisticat, conceput special pentru un plus de confort adus clientului.

Branduri și produse inovatoare - de la târgul de mobilă de la Milano direct pe SensoDays

Ambele produse au fost prezentate anul acesta la Târgul de Mobilă de la Milano, eveniment care a avut loc în capitala italiană în luna iunie a acestui an, după o pauză de 3 ani din cauza pandemiei. Lansat în Milano în 1961, inițial ca promotor al pieselor de mobilier și accesoriilor italienești, Târgul de la Milano s-a transformat astăzi în scena internațională a domeniului de mobilă și design.

Produsele Kartell vin de la Milano direct pe SensoDays, inclusiv în showroomul SensoDays, din București, Strada Bilciurești, nr. 20-22.

Inovația by SensoDays nu se oprește aici. Produsele Franke sunt un alt exemplu în acest sens. Seturile de chiuvetă și baterie sunt printre cele mai apreciate, iar funcțiile, designul și mecanismele inovatoare fac diferența.

Branduri și produse inovatoare - de la târgul de mobilă de la Milano direct pe SensoDays

Realizate din fragranite, un amestec de granit natural și o rășină acrilică, chiuvetele Franke sunt foarte rezistente, iar bateriile ajută la economisirea activă a apei și a energiei. Datorită funcțiilor și a mecanismelor inovatoare integrate, cu o baterie Franke consumul de apă este redus cu până la 50%.

În plus, sistemul Active Twist asigură o presiune constantă și un flux de apă concentrat și limpede, cu foarte puțin zgomot.

Dacă și pentru tine contează calitatea și inovația, SensoDays este locul în care trebuie să vii ori de câte ori vrei să dai un refresh casei tale. Abilitatea de a selecta și de a aduce în portofoliul său branduri premium, recunoscute peste tot în lume, plasează SensoDays pe primul loc în domeniul Home Décor de la noi din țară.

Astăzi, SensoDays se află în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs, iar acest număr crește constant, ca urmare a implicării și devotamentului față de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
mobilă