C&A se extinde în România

C&A se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2023

Retailerul german de modă C&A vrea să se extindă în următorii ani, planurile de creștere se concentrează în special pe România, Polonia și Italia, iar noi magazine vor fi deschise anul viitor și la Madrid, Amsterdam, Paris și Milano, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Vrem să deschidem 100 de noi magazine în Europa în următorii trei ani”, a afirmat Carsten Horn, director în cadrul diviziei C&A din Germania. Extinderea fusese inițial anunțată de publicația Rheinische Post.

ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI”

De asemenea, noi unități vor fi deschise în 2024 în Germania, Horn explicând că vede potențial în Berlin și în estul Germaniei, în condițiile în care firma se concentrează în viitor pe un nou concept de magazin, scrie Agerpres.

„Am consolidat brandul și am analizat ce vor clienții. Ei nu vor să meargă șase etaje printr-o mare de haine, ei vor să fie inspirați în timp ce fac cumpărături și descoperă noi ținute. Mai puține haine pe rafturi și mai multă modă expusă”, a declarat Horn pentru DPA.

În prezent, C&A operează 1.300 de magazine în 17 țări, aproape 400 de unități fiind în Germania. Deja două treimi din magazine au fost modernizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
c&a
românia