Carrefour extinde rețeaua Supeco în România

Carrefour extinde rețeaua Supeco în România
scris 29 aug 2020

Retailerul francez Carrefour deschide un nou magazin marca Supeco în Bacău, extinzându-și rețeaua la 25 de astfel de magazine în România.

Acest tip de magazine mai există în Bacău, Brașov, București și Ilfov, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea și Vrancea.

EXCLUSIV Horia Culcescu, finul lui Gigi Becali, a bătut palma cu Kaufland. Nemții vor face un hipermarket în faza doi a Metalurgiei Park CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Horia Culcescu, finul lui Gigi Becali, a bătut palma cu Kaufland. Nemții vor face un hipermarket în faza doi a Metalurgiei Park

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că retailerul francez Carrefour a închis primul supermarket de dimensiuni mari din România, magazinul Market Postăvarul din București, la un an și jumătate de la îndepărtarea siglei Billa. În locul acestuia a fost deschis primul Supeco din București, tot un brand gestionat de Carrefour, care combină conceptul de cash&carry cu cel de discount.

Magazinele marca Supeco au fost introduse de Carrefour în Spania în 2012.

Carrefour operează magazine Supeco în Spania, România, Polonia, Italia și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
supeco
magazin
carrefour