Decathlon lansează un nou serviciu

Decathlon lansează un nou serviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2020

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon își extinde accesibilitatea la nivel Business to Business, prin lansarea unui serviciu destinat companiilor, școlilor, cluburilor sportive și instituțiilor publice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul serviciu lansat vine cu propuneri concrete pentru companiile care vor să creeze spații dedicate sportului sau vor să echipeze spațiile de relaxare. Include și oferte pentru cadouri sau carduri cadou pentru angajați, parteneri sau furnizori, echipamente pentru teambuilding-uri sportive, produse pentru mobilitate urbană, care contribuie la reducerea amprentei de carbon, precum și produse și echipamente destinate utilizării zilnice.

EXCLUSIV Horia Culcescu, finul lui Gigi Becali, a bătut palma cu Kaufland. Nemții vor face un hipermarket în faza doi a Metalurgiei Park CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Horia Culcescu, finul lui Gigi Becali, a bătut palma cu Kaufland. Nemții vor face un hipermarket în faza doi a Metalurgiei Park

Se adresează în egală măsură școlilor, care pot beneficia de oferte personalizate și consultanță pentru echiparea sălilor de sport, dar și cluburilor, pentru echipamente sportive speciale.

Compania Decathlon a intrat în România în 2009, când a deschis magazinul din cartierul Militari din București. În prezent, Decathlon are o rețea de 27 de magazine pe plan local.

Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care mai controlează hipermarketurile Auchan și rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

viewscnt
Afla mai multe despre
decathlon
echipament sportiv