Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata a crescut

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata a crescut
scris 17 mai 2021

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), în termeni nominali, a crescut în primul trimestru al anului față de perioada similară din 2020, atât ca serie brută, cât și ca serie ajustată, în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 5,6%, respectiv cu 3,6%, a anunțat Institutul Național de Statistică (INS).

"Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie brută, în perioada 1 iaanuarie - 31 martie 2021, comparativ cu perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020, în termeni nominali, a înregistrat o creșterepe ansamblucu 5,6% datorită creșterii comerțului cu ridicata al altor mașini, echipamente și furnituri (+14%), comerțului cu ridicata nespecializat (+12,3%), comerțului cu ridicata al echipamentului informatic și de telecomunicații (+10,5%), comerțului cu ridicata al bunurilor de consum, alteledecât cele alimentare (+9,1%), comerțului cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor și al tutunului (+7,1%) și comerțului cu ridicata specializat al altor produse (+2,7%)", arată datele INS.

Scăderi au înregistrat activitățile de intermediere în comerțul cu ridicata (-5,2%) și comerțul cu ridicata al produselor agricole brute și al animalelor vii (-3,8%), scrie News.ro

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în perioada ianuarie-martie, comparativ cu perioada similară din 2020, în termeni nominali, a crescut pe ansamblu cu 3,6%.

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) serie brută în luna martie 2021, comparativ cu luna precedentă, în termeni nominali, a crescut pe ansamblu cu 21% datorită creșterii cifrei de afaceri din: comerțul cu ridicata specializat al altor produse (+32,5%), comerțul cu ridicata al altor mașini, echipamente și furnituri (+24,8%), activitățile de intermediere în comerțul cu ridicata (+24%), comerțul cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+21,8%), comerțul cu ridicata nespecializat (+17,6%), comerțul cu ridicata al echipamentului informatic și de telecomunicații (+15,6%), comerțul cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor și al tutunului (+15%) și comerțul cu ridicata al produselor agricole brute și al animalelor vii (+11,6%).

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna martie 2021, comparativ cu luna precedentă, în termeni nominali, a crescut pe ansamblu cu 1,5%.

Pepco, cu peste 300 magazine în România, evaluat la 5 miliarde euro în cea mai mare IPO de la Varșovia din acest an CITEȘTE ȘI Pepco, cu peste 300 magazine în România, evaluat la 5 miliarde euro în cea mai mare IPO de la Varșovia din acest an

Cifrade afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie brută, în luna martie 2021, comparativ cu luna martie 2020, în termeni nominali, a crescut pe ansamblu cu 6,4% datorită creșterii cifrei de afaceri din: comerțul cu ridicata al altor mașini, echipamente și furnituri (+20,8%), comerțul cu ridicata nespecializat (+15%), comerțul cu ridicata al echipamentului informatic și de telecomunicații (+12%), comerțul cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+9,3%), comerțul cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor și al tutunului (+7%), comerțul cu ridicata specializat al altor produse (+4,7%) și activitățile de intermediere în comerțul cu ridicata (+2,9%).

Comerțul cu ridicata al produselor agricole brute și al animalelor vii a scăzut cu 7,4%.

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna martie 2021, comparativ cu luna martie 2020, în termeni nominali, a crescut pe ansamblu cu 2,7%.

viewscnt
Afla mai multe despre
comert
ins