Companiile românești sunt peste media din UE la vânzările prin intermediul propriilor site-uri sau aplicații

Companiile românești sunt peste media din UE la vânzările prin intermediul propriilor site-uri sau aplicații
scris 5 ian 2018

Aproximativ 16% dintre companiile cu sediul în Uniunea Europeană și care au cel puțin 10 angajați au primit comenzi prin intermediul unui site Internet sau aplicație în 2016, iar aproximativ 85% dintre companiile cu vânzări pe Internet au utilizat în acest scop propriul site de Internet sau aplicație, arată datele publicate vineri de Eurostat.

În rândul statelor membre, cea mai mare pondere a companiilor cu vânzări pe Internet care au utilizat propriul site de Internet sau aplicație a fost înregistrată în Cehia (98%), Slovacia și Finlanda (ambele cu 97%), Croația (96%), Letonia (95%), Spania și România (ambele cu 94%), scrie Agerpres.

România a importat produse agroalimentare de peste 5 miliarde de euro, la 9 luni. Deficitul \ CITEȘTE ȘI România a importat produse agroalimentare de peste 5 miliarde de euro, la 9 luni. Deficitul "sare" la 757 de milioane de euro

La polul opus, se află Slovenia unde doar 64% dintre companiile cu vânzări pe Internet au utilizat propriul site Internet sau aplicație, precum și în Germania și Luxemburg, ambele cu 75%.

viewscnt
Afla mai multe despre
internet
aplicatii
vanzari