Cramele Halewood, parte din grupul preluat de producătorul Alexandrion și Cava D’Oro, semnează cu Alpha Bank pentru 8 milioane euro

Cramele Halewood, parte din grupul preluat de producătorul Alexandrion și Cava D’Oro, semnează cu Alpha Bank pentru 8 milioane euro
scris 9 oct 2018

Cramele Halewood, parte din grupul Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, preluat de producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro, se împrumută cu 8 milioane euro la Alpha Bank, cu acte garantate de noii proprietari.

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 200 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar.

Compania se află în Top 10 producători pe piața locală și pe locul 2 la nivel de exporturi de vin, producând circa 5 milioane de litri de vin anual.

EXCLUSIV Lanț de restaurante - retras discret din România după 10 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lanț de restaurante - retras discret din România după 10 ani

Alexandrion Grup, producător de băuturi spirtoase, activează pe piața locală de peste 20 de ani și deține două unități de producție în România, în Rădăuți, județul Suceava, și Ploiești, județul Prahova. Compania exportă în 30 de țări, din care o mare parte în Europa, comercializând 200 de branduri la nivel global.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alexandrion
cava d'oro
retail
afaceri