Creativitate la exterior, dar și la interior - astăzi, exprimată și în Home Déco

Creativitate la exterior, dar și la interior - astăzi, exprimată și în Home Déco
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 mar 2021

De ceva timp deja, interiorul casei a căpătat o pondere reprezentativă în viața fiecăruia dintre noi. Ne petrecem mai mult timp acasă, cu noi înșine, ne-am schimbat biroul, ne-am reorganizat bucătăria, am renovat băile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Și, mai presus de orice, am descoperit decorațiunile interioare ca un vehicul simplu de schimbare, de împrospătare, de a trăi în ritm cu natura. Așteptăm primăvara mai cu nerăbdare, mai ales dacă nu am avut ocazia să zburăm în locuri mai calde în mijlocul iernii. Urmărim cu interes ecourile naturii și modul în care vibrează în interiorul nostru și avem opțiunea de acțiune.

Spune-mi ce casă ai ca să-ți spun cine ești – nu doar o zicală

Alegerile Home Déco pe care le faci sunt extensii ale gândurilor, visurilor sau chiar temerilor tale. Interiorul casei noastre nu mai spune o poveste rigidă, impersonală, preluată din revistele de specialitate. În schimb, alegerile din acest domeniu sunt mai degrabă oglinda unui proces de transformare continuu prin care trecem.

Tocmai de aceea, ori de câte ori începem o astfel de transformare și la nivel de Home Déco, ar trebui să analizăm și să înțelegem mai întâi schimbările prin care am trecut noi la nivel profund.

Creativitate la exterior, dar și la interior - astăzi, exprimată și în Home Déco

Designul de interior – influențat de tendințe, interiorul nostru, dar și anotimpuri sau obiceiuri culturale

Personalitatea și preferințele noastre nu sunt singurele care influențează designul de interior. Există alte două coordonate puternice care țin de anotimpuri (și ritmul acestora), dar și de obiceiurile culturale, tradițiile și lucrurile pe care le respectăm și le aplicăm în viața noastră.

Personalizează-ți Paștele cu produsele potrivite de la SensoDays

Sărbătoarea Pascală este momentul perfect în care îți poți da “refresh” atât la interior, cât și la exterior. Recomandat ar fi ca exteriorul să reflecte ceea ce s-a întâmplat în interior și să arăți asta întregii lumi prin produsele alese pentru Paște, moment important în cultura noastră, și nu numai.

Dacă la nivel interior ai nevoie de tine și de cei dragi, pentru exterior SensoDays îți poate fi un prieten de mare încredere.

Oferta este atât de variată încât poți alege decorațiuni interioare, atat pentru tine, cat si pentru cadourile de Paste pentru cei dragi.

Creativitate la exterior, dar și la interior - astăzi, exprimată și în Home Déco

Cadourile pentru tine și pentru cei dragi – neapărat pe lista iepurașului

Niciun Paște fără un cadou important pentru tine sau persoanele dragi ție. Până la urmă, Paștele este și despre asta: despre a dărui momente, dar și cadouri care să ne apropie și să ne bucure sufletele.

SensoDays îți prezintă selecția de cadouri de Paște de unde poți alege decorațiunile care pot aduce o schimbare plăcută în interiorul unei locuințe.  De la figurinele de Paște Villeroy & Boch, textile de masă și pernele decorative cu imprimeuri naturale, până la ceasuri design, lumânări și difuzoare cu arome naturale, toate sunt șanse în plus ca, în materie de Home Déco, primăvara ta să fie una reușită.

SensoDays va îți fi mereu alături, așteptându-te cu cele mai noi și interesante colecții. Un nume important în domeniul Home Déco de la noi din țară, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs. Magazinele accesate zilnic de atât de mulți cumpărători promit să se mențină în top și să aducă periodic branduri de succes, piese inovative și colecții din care te poți inspira și tu.

Creativitate la exterior, dar și la interior - astăzi, exprimată și în Home Déco

viewscnt
Afla mai multe despre
home déco
paste
cadouri