Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect

Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect
scris 24 iul 2018

Te-ai născut între 1981 și 1996, ai un ritm al vieții destul de agitat, te conectezi deseori la internet și ești preocupat de protejarea mediului înconjurător? Se pare că ești un așa numit “millennial”, genul de persoană care își dorește cele mai bune produse de Home Design, dar care nu are răbdare și foarte mult timp în alegerea lor.

Kartell îți vine în ajutor, oferindu-ți obiecte de mobilier pentru prima ta casă, produse de o înaltă calitate ce combină perfect forma cu practicabilitatea. Kartell este o companie de design de top, cu 2500 de reprezentanți în peste 130 de țări din lume.

Vestea bună este că poți găsi produsele Kartell și în România, pe www.sensodays.ro, acolo unde poți alege dintr-o mulțime de piese nu doar utile și practice, ci și “cu personalitate”, care ies din decor și dau un plus de eleganță oricărei încăperi. Te mai întrebi de ce să alegi produsele Kartell? Pentru că sunt ușoare, versatile, se integrează perfect în orice spațiu, iar produsele sunt flexibile și variate.

În cazul în care ești în căutarea unui mic ghid al celor mai potivite, utile, dar și în trend obiecte pentru casă, iată mai jos selecția noastră a produselor Kartell.

Comodele modulare se potrivesc perfect în orice spațiu, indiferent că ne referim la dormitor, living, bucătărie sau chiar baie. Așadar, un obiect de mobilier flexibil, practic , cu un design inovator, alege, de exemplu, comoda modulară Kartell componibile 2, cu un design inedit și original, semnat de Anna Castelli Ferrieri. Disponibilă în culoarea crom metalizat, o nuanță elegantă și versatilă, îți va fi ușor să integrezi produsul în contextul casei tale.

Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect

 

O altă variantă la fel de potrivită penru orice casă, mai ales pentru “prima casă” este comoda modulară componibile 3, pe mov. Ca și în cazul primului produs, și acesta este unul de înaltă calitate, realizat din polimer termoplastic, un material cu proprietăți remarcabile (rezistent la foc și impact, foarte flexibil, ușor de reciclat și prelucrat etc.). Kartell s-a gândit la toate acestea și demonstrează astăzi versatilitatea policarbonatului chiar și în domeniul mobilei.

Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect

Dacă ești adeptul designului contemporan, cu siguranță îți va plăcea scaunul Kartell Generic C bej mat – realizat după un design Phillippe Stark. Creativitate, confort, calitate, dar și interes pentru mediu – într-un produs realizat din polipropilenă, un material plastic mai ușor decât apa, rezistent mecanic, care nu este toxic și nici poluant.

Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect

Reinventeaza-te și la capitolul “măsuțe”, cu acest produs Kartell Sparkle, al cărui design este semnat de Tokujin Yoshioka. Elegantă, practică și potrivită în orice cameră a casei, aceasta măsuță este și ea realizată din policarbonat transparent, având, bineînțeles, aceleași proprietăți remarcabile ca a celorlalte produse Kartell: rezistentă la foc și impact, foarte flexibilă, reciclabilă 100% etc.

Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect

Veioza Kartell Battery Design Ferruccio Laviani, crom metalizat este unul dintre produsele “emblemă” pentru Kartell. Versatilă, practică și de efect ca aspect (abajurul are aspect de cristal creând jocuri de lumini), această veioză are durata de funcționare pe baterie de până la 6 ore, iar factorul inovativ este acela că poate fi încărcată prin intermediul unui cablu USB. Așadar, o vei putea poziționa oriunde în casă fără a mai fi necesare cabluri și prize.

Cum să-ți decorezi prima ta casă? Soluții practice și de efect

Sensodays.ro reprezintă peste 100 de branduri internaționale, ale căror produse pot fi acum găsite și în România. Intră pe site, alege-ți preferatele, dă “start shopping” și alătură-te și tu celor peste 150.000 de români în ale căror case se regăsește cel puțin un produs Sensodays.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
kartell
sensodays