Desert vegan, retras din Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora deoarece conține proteină din lapte

Desert vegan, retras din Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora deoarece conține proteină din lapte
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mai 2023

Un desert vegan a fost retras de pe piață, din toate marile magazine, de către Alois Müller GmbH & Co.KG, deoarece, din cauza unei erori, a fost introdusă o proteină din lapte, nedestinată produsului final. Desertul poate fi periculos pentru cei cu alergii, dar poate fi consumat fără restricții de cei care nu au astfel de probleme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor”, anunță ANSVSA.

EXCLUSIV Grupul Supernova, cel mai mare proprietar de hipermarketuri Cora din România: Dacă va fi un transfer de la Cora la Carrefour, acesta se va face în toate centrele noastre. Continuă planul de expansiune CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul Supernova, cel mai mare proprietar de hipermarketuri Cora din România: Dacă va fi un transfer de la Cora la Carrefour, acesta se va face în toate centrele noastre. Continuă planul de expansiune

Sursa citată a precizat că, din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit, scrie News.ro.

”Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, a mai transmis sursa citată.

Persoanele cu alergii sunt sfătuite  să se abțină de la consumul produselor din loturile vizate – respectiv cele cu data de expirare 13 mai și 27 mai.

Produsul a fost retras din Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora.

viewscnt
Afla mai multe despre
desert vegan
carrefour
kaufland