Directorul general al Herbalife a demisionat înainte de a fi numit CEO

Directorul general al Herbalife a demisionat înainte de a fi numit CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2019

Richard Goudis, directorul general al Herbalife, companie specializată în comercializarea de produse cosmetice și suplimente nutritive, și-a anunțat demisia din funcție din cauza unor comentarii făcute înainte de a fi desemnat CEO, transmite AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Declarațiile au dus la o scădere cu 3% a acțiunior, miercuri.

Herbalife nu a oferit detalii cu privire la comentariile făcute de Richard Goudis, dar a precizat că ele nu au avut legătură cu rapoartele financiare ale Herbalife. Compania cu sediul la Los Angeles a informat doar că aceste comentarii contravin politicilor și practicilor sale de afaceri și nu reflectă cultura sa, scrie Agerpres.

Lanțul moldovenesc de cafenele Tucano Coffee intră pe o nouă piață din România CITEȘTE ȘI Lanțul moldovenesc de cafenele Tucano Coffee intră pe o nouă piață din România

Richard Goudis, care a devenit director general al Herbalife în 2017, va fi înlocuit temporar de fostul CEO Michael Johnson, care în prezent este președintele companiei. Consiliul director a început căutarea unui nou CEO din echipa de directori.

Herbalife este o companie de vânzări directe prin metoda Multi Level Marketing, înființată în 1980. Compania comercializează în principal produse cosmetice și suplimente nutritive.

viewscnt
Afla mai multe despre
herbalife
richard goudis