Directorul general al Herbalife a demisionat înainte de a fi numit CEO

Directorul general al Herbalife a demisionat înainte de a fi numit CEO
scris 10 ian 2019

Richard Goudis, directorul general al Herbalife, companie specializată în comercializarea de produse cosmetice și suplimente nutritive, și-a anunțat demisia din funcție din cauza unor comentarii făcute înainte de a fi desemnat CEO, transmite AP.

Declarațiile au dus la o scădere cu 3% a acțiunior, miercuri.

Herbalife nu a oferit detalii cu privire la comentariile făcute de Richard Goudis, dar a precizat că ele nu au avut legătură cu rapoartele financiare ale Herbalife. Compania cu sediul la Los Angeles a informat doar că aceste comentarii contravin politicilor și practicilor sale de afaceri și nu reflectă cultura sa, scrie Agerpres.

Lanțul moldovenesc de cafenele Tucano Coffee intră pe o nouă piață din România CITEȘTE ȘI Lanțul moldovenesc de cafenele Tucano Coffee intră pe o nouă piață din România

Richard Goudis, care a devenit director general al Herbalife în 2017, va fi înlocuit temporar de fostul CEO Michael Johnson, care în prezent este președintele companiei. Consiliul director a început căutarea unui nou CEO din echipa de directori.

Herbalife este o companie de vânzări directe prin metoda Multi Level Marketing, înființată în 1980. Compania comercializează în principal produse cosmetice și suplimente nutritive.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
herbalife
richard goudis