dm drogerie markt a deschis cel mai mare magazin din București

dm drogerie markt a deschis cel mai mare magazin din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2019

Retailerul german dm drogerie markt a deschis cel mai mare magazin dm din București, în Business Center The President. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Continuăm politica de expansiune din ultimii ani cu deschiderea celui mai mare magazin dm situat în București. Alegerea unor locații în zone circulate, cu vizibilitate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii noastre de a fi mai aproape de clienți. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață cât mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării. Pentru noi este important să oferim clienților noștri sortimente diversificate, dar și proximitate”, spune Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt.

Nouă încercare de a păstra și atrage clienții în marketplace: eMAG intră într-o alianță a marketplace-urilor europene CITEȘTE ȘI Nouă încercare de a păstra și atrage clienții în marketplace: eMAG intră într-o alianță a marketplace-urilor europene

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973 în Germania, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3.500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa.

În România, lanțul dm drogerie markt este prezent de 12 ani, timp în care a deschis peste 100 de magazine în București și principalele orașe din țară, creând 600 de locuri de muncă.

Lanțul de magazine a terminat anul 2018 cu afaceri de 415 milioane lei (89 milioane euro), după un avans de 22% față de 2017 și estimează o creștere de 10% pentru anul 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
dm drogerie markt