Ariston Thermo România deschide un nou showroom

Ariston Thermo România deschide un nou showroom
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2019

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii mondiali pe piața de echipamente de încălzire și producere a apei calde menajere, deschide un showroom la Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Cluj-Napoca cunoaște una dintre cele mai dinamice evoluții la nivel de proiecte rezidențiale și comerciale, astfel că cererea pentru echipamente de încălzit moderne și eficiente crește susținut. Mai bine de un sfert din vânzările Ariston provin din Transilvania și suntem încrezători în perspectiva acestei regiuni”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

FOTO Nouă obligație pentru firme, dacă sunt prinse cu nereguli de Protecția Consumatorului CITEȘTE ȘI FOTO Nouă obligație pentru firme, dacă sunt prinse cu nereguli de Protecția Consumatorului

Zona de nord-vest dispune în prezent de peste 1,17 milioane de locuințe, majoritatea având montată o centrală termică. În ultimii trei au fost finalizate aproximativ 30.000 de locuințe noi în zona de nord-vest a țării, aproape 64% dintre acestea fiind localizate în județul Cluj, potrivit datelor Institutului Național de Statistică. Cel mai bun an pentru zona de nord-vest a fost anul 2018, când numărul locuințelor finalizate a depășit pragul de 11.000 de unități.

Showroom-ul are o suprafață de aproape 100 metri pătrați, iar clienții pot achiziționa, printre altele, centrale termice pentru locuințe și spații industriale, boilere, pompe de caldură sau accesorii. Tot aici, vor avea loc cursuri de service și prezentări tehnice pentru specialiști despre noile game de produse.

Acesta este al treilea showroom cu centru de pregătire deschis de Ariston, alături de cele din București și Mediaș.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaționali în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră.

viewscnt
Afla mai multe despre
ariston thermo
showroom