dm drogerie markt deschide magazinul cu numărul 100 în România

dm drogerie markt deschide magazinul cu numărul 100 în România
scris 13 dec 2018

Retailerul german dm drogerie markt  a deschis magazinul cu numărul 100 în România, la Ploiești.

În octombrie, retailerul german a majorat cu peste 8 milioane de euro capitalul subsidiarei din România.

Dm drogerie markt a intrat pe piața locală în 2007 și face parte din grupul dm care activează pe plan internațional în 13 țări europene, având operațiuni și în China prin intermediul unui magazin online. Vânzările la nivel de concern, în anul financiar 2017-2018, s-au ridicat la 10,7 miliarde, ceea ce reprezintă o creștere de 4,3% față de anul precedent.

Sphera Franchise Group inaugurează trei noi restaurante KFC, în România și Italia CITEȘTE ȘI Sphera Franchise Group inaugurează trei noi restaurante KFC, în România și Italia

dm drogerie markt, cu sediul în Karlsruhe, este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei. În România, are magazine deschise în Timișoara (unde este și sediul central al filialei), București, Iași, Cluj-Napoca, Galați, Brașov, Constanța, Sibiu, Deva, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Brăila, Pitești, Reșița, Buzău, Lugoj.

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în 1973, compania extinzându-se ulterior în Austria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria, Macedonia și Italia, având astăzi circa 3.500 de magazine, aproape 60.000 de angajați și vânzări de 10,3 miliarde euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
dm drogerie markt
magazin