Taco Bell deschide un nou restaurant în București

Taco Bell deschide un nou restaurant în București
scris 12 dec 2018

Sphera Franchise Group, grup din domeniul food service din România, anunță deschiderea celui de-al patrulea restaurant Taco Bell, în incinta AFI Cotroceni, din București, investiție de aproximativ 450.000 de euro.

Brandul a intrat pe piața din România anul trecut și are trei restaurante, doar în București. Un alt restaurant va fi deschis în Timișoara.

FOTO Au început lucrările de extindere la Colosseum Retail Park prin dezvoltarea proiectului Colosseum Mall, investiție de 30 milioane euro CITEȘTE ȘI FOTO Au început lucrările de extindere la Colosseum Retail Park prin dezvoltarea proiectului Colosseum Mall, investiție de 30 milioane euro

Restaurantul are o capacitate de 98 de locuri.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
afi cotroceni