dm drogerie markt își lansează magazin online în România

dm drogerie markt își lansează magazin online în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 21 sep 2022

Retailerul german de cosmetice și produse de îngrijire personală dm drogerie markt a deschis un magazin online pentru clienții din România, la 15 ani de la intrarea pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

dm drogerie markt a intrat în România în 2007, în prezent având peste 120 de magazine și mai mult de 1.000 de angajați la nivel național.

“Deschiderea magazinului online dm vine ca o continuare firească a eforturilor noastre de a răspunde cât mai bine nevoilor și așteptărilor clienților dm. Ne bucurăm că le putem oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită, acum având posibilitatea de a-și comanda produsele preferate direct de la ei de acasă, rapid și accesibil”, spune Ivana Martinakova, CEO dm drogerie markt România.

ULTIMA ORĂ Heineken închide fabrica de bere din Constanța CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Heineken închide fabrica de bere din Constanța

dm drogerie markt, cu sediul în Karlsruhe, este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei. 

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în 1973, compania extinzându-se ulterior în Austria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria, Macedonia și Italia, având astăzi aproximativ 3.800 de magazine, 66.000 de angajați și vânzări anuale de peste 12 miliarde de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dm drogerie markt
magazin online dm romania
lansare vanzari online dm