Efectele Brexit: McDonald's a rămas fără milkshake-uri în Marea Britanie

Efectele Brexit: McDonald's a rămas fără milkshake-uri în Marea Britanie
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2021

McDonald's a rămas fără milkshake-uri și unele băuturi îmbuteliate la restaurantele sale din Marea Britanie, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lanțul de fast-food se confruntă cu probleme de aprovizionare care l-au lăsat fără milkshake-uri și unele băuturi îmbuteliate la 1.250 din locațiile sale, scrie Hotnews.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Un comunicat remis presei de companie afirmă că aceasta „depune eforturi majore” pentru a limita impactul lipsurilor asupra livrărilor și clienților și că a scos unele produse din meniurile sale.

McDonald's a confirmat de asemenea că un deficit de șoferi de camion este unul dintre motivele care au dus la această situație.

„După cum a fost relatat, un număr de probleme afectează momentan retailerii noștri din Marea Britanie, una dintre acestea fiind un deficit la nivel național de șoferi HGV (n.r. vehicule grele de transport marfă).

VIDEO&FOTO Produse expirate de 7 ani și mizerie, descoperite în localuri din Delta Dunării și litoral CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Produse expirate de 7 ani și mizerie, descoperite în localuri din Delta Dunării și litoral

Mai multe companii din Marea Britanie au raportat probleme de aprovizionare din cauza lipsei șoferilor.

Nando, un alt lanț de fast-food, a anunțat săptămâna trecută că și-a închis unele restaurante din Marea Britanie după ce a rămas fără pui. Este estimat că țara are un deficit de 100.000 de șoferi de camion.

Deși faimos pentru hamburgerii și cartofii săi prăjiți, lanțul McDonald's este și unul dintre cei mai mari retaileri de băuturi non-alcoolice din Marea Britanie ca urmare a unei politici intenționate din ultimul deceniu de a încerca să atragă și alte tipuri de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
milkshake