elefant.ro introduce în punctele de livrare conceptul Elefant Beauty

elefant.ro introduce în punctele de livrare conceptul Elefant Beauty
scris 13 mai 2019

Retailerul online elefant.ro anunță că o parte dintre spațiile utilizate până în prezent doar pentru livrarea comenzilor online vor avea și spații dedicate unui nou concept de retail, denumit Elefant Beauty.

Produsele expuse vor putea fi cumpărate pe loc.

Dragnea avertizează din nou retailerii străini: Depunem lege. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în țara lor vor plăti ca să-i usture CITEȘTE ȘI Dragnea avertizează din nou retailerii străini: Depunem lege. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în țara lor vor plăti ca să-i usture

elefant.ro a înregistrat în 2018 o creștere a vânzărilor cu 4,4 milioane de lei, de la 131 milioane lei la 135,4 milioane lei. În 2019, estimările companiei indică o creștere a veniturilor cu 20% față de anul anterior.

Elefant Online este controlată de Millenium Gold Resources, deținută de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, alături de Olif și Catalyst Romania.

După numărul de comenzi, Elefant.ro este al doilea jucător din piață. În prezent, cel mai mare retailer online de pe plan local este eMag (Dante International), al cărui acționar majoritar este grupul sud-african Naspers.

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant.ro
elefant beauty