Elefant.ro se așteaptă la o dublare a comenzilor de Black Friday în acest an și anunță reduceri de până la 80%

Elefant.ro se așteaptă la o dublare a comenzilor de Black Friday în acest an și anunță reduceri de până la 80%
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2016

Magazinul online elefant.ro se așteaptă la o dublare a numărului de comenzi cu ocazia Black Friday, care va avea loc pe 18 noiembrie, față de acceași perioadă din 2015, în condițiile în care retailerul anunță reduceri de până la 80%, a anunțat vineri compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reducerile sunt aplicate pentru parfumuri, produse cosmetice, cărți, jucării, ceasuri de mână, încălțăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit sau Lego, scrie News.ro.

Elefant.ro a pregătit stocuri de peste 10.000 de produse la unele categorii.

“Ne așteptăm la o dublare a numărului de comenzi față de 2015 și facem totodată o promisiune cumpărătorilor noștri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca rețeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga țară”, a declarat directorul general al Elefant, Dan Vidrașcu.

Dacă optează pentru ridicarea pachetelor din punctele de livrare Elefant, cumpărătorii beneficiază de transport gratuit putând totodată verifica produsele înainte de a efectua plata.

Elefant a început pregătirile tehnice pentru această ediție a Black Friday încă din februarie. Cele mai importante îmbunătățiri operaționale și logistice efectuate în acest an au constat în modernizarea centrului de distribuție și deschiderea de puncte de livrare proprii.

Fashion Days: Estimăm vânzări duble de Black Friday, clienții nu cumpără din necesitate, ci din pură plăcere CITEȘTE ȘI Fashion Days: Estimăm vânzări duble de Black Friday, clienții nu cumpără din necesitate, ci din pură plăcere

În luna august, Consiliul Concurenței anunța că analizează tranzacția prin care fondul de investiții Emerging Europe Accession Fund Cooperatief UA (EEAF), consiliat de Axxess Capital, va intra în acționariatul Elefant Online SA.

Fondul de investiții Axxess Capital, condus de românul Horia Manda, a devenit acționar minoritar al retailerului online elefant.ro, în urma unei noi runde de investiții de 5,5 milioane de euro, la care a contribuit însă și fondul de investiții Catalyst România, care a intrat în companie în 2014.

În decursul celor șase ani de activitate, Elefant a atras mai multe runde de investiții, în acționariatul său intrând, alături de Fribourg Capital, acționar fondator majoritar, și fondurile Catalyst România, consiliat de 3TS Capital Partners și acum Emerging Europe Accession Fund (EEAF), consiliat de Axxess Capital.

Princiaplul acționar al Elefant.ro, fondul Fribourg Capital, este controlat de fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza.

Principalii concurenți ai elefant.ro pe piața românească a comerțului online, aflată în creștere puternică în ultimii ani, sunt eMAG, Cel.ro și evoMAG.

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant.ro