Alibaba a atras vânzări de peste 5 miliarde de dolari în prima oră a Zilei Celibatarilor

Alibaba a atras vânzări de peste 5 miliarde de dolari în prima oră a Zilei Celibatarilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2016

Grupul chinez de comerț electronic Alibaba a atras vânzări de peste 5 miliarde de dolari în prima oră a Zilei Celibatarilor, echivalenta Black Friday, cu o treime mai mult față de 2015, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evenimentul de 24 de ore care are loc anual pe 11 noiembrie oferă un element de referință pentru performanțele Alibaba și adoptarea comerțului online în China, în special prin intermediul smartphone-urilor, scrie News.ro.

Lansată în 2009, versiunea Alibaba a evenimentului a avut rolul să încurajeze cumpărătorii celibatari să se răsfețe.

Însoțită întotdeauna de celebrități, Ziua Celibatarilor fiind marcată în acest an de participarea starurilor sportive David Beckham și Kobe Bryant, Ziua Celibatarilor realizează vânzări mai mari decât o fac Black Friday și Cyber Monday combinate în SUA.

Carrefour, dat în judecată de statul francez pentru practici comerciale incorecte CITEȘTE ȘI Carrefour, dat în judecată de statul francez pentru practici comerciale incorecte

Vânzările pe platformele Alibaba, care includ Tmall și Taobao, ar urma să depășească 20 de miliarde de dolari în acest an, față de 14 miliarde de dolari în 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
alibaba
ziua celibatarilor