eMAG a înregistrat un avans de 74% al numărului de magazine înscrise în Marketplace, până la 4.000

eMAG a înregistrat un avans de 74% al numărului de magazine înscrise în Marketplace, până la 4.000
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2017

eMAG Marketplace a ajuns la peste 4.000 de magazine partenere, cu peste 74% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut și a generat vânzări de peste 350 de milioane de lei în primele șase luni ale acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În oferta eMAG sunt prezente peste 1,4 milioane de produse din 1.600 de categorii.

După o perioadă de analiză, lanțul grec de restaurante fast-food Gregory’s a decis: renunță la România CITEȘTE ȘI După o perioadă de analiză, lanțul grec de restaurante fast-food Gregory’s a decis: renunță la România

Categoriile cu cel mai mare număr de magazine partenere sunt Home & Deco, Produse pentru copii, Do-it-yourself și Fashion. Platforma înregistrează lunar peste 20 de milioane de vizite.

Platforma eMAG Marketplace oferă produse din game diferite și lasă posibilitatea fiecărui magazin partener să își stabilească singur condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, precum și prețurile.

Până la finalul anului, vânzările realizate pe platforma Marketplace vor ajunge la 29% din totalul vânzărilor eMAG, spun reprezentanții companiei.

„Estimăm că până la finalul anului vom genera vânzări de peste 800 de milioane de lei. De asemenea, continuăm programul de creștere accelerată lansat în ianuarie 2017 și dorim să ajungem la 7.000 de selleri până la finalul acestui an”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

DOCUMENT Concluzia anchetei statului român: 9 alimente sunt mult mai slabe calitativ decât cele vândute în magazinele din UE CITEȘTE ȘI DOCUMENT Concluzia anchetei statului român: 9 alimente sunt mult mai slabe calitativ decât cele vândute în magazinele din UE

În anul 2016, eMAG a investit în platforma Marketplace peste 2 milioane de euro pentru achiziția de hardware și facilitarea procesului de integrare a magazinelor partenere.

Companie românească înființată în 2001, eMAG este cel mai mare retailer local online, cu prezență și în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Dante International, operatorul eMAG.ro, a consemnat vânzări în România de 2,02 miliarde de lei în 2016, cu 45% mai mult față de anul precedent. Retailerul înregistrează în propria contabilitate și vânzările din Bulgaria și Ungaria, care însumează 380 milioane de lei.

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, cu o participație sub 23%.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag marketplace
magazine