eMAG se extinde în Bulgaria

eMAG se extinde în Bulgaria
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 17 nov 2021

eMAG, cel mai mare retailer online din România, va deschide în această săptămână al treilea său showroom din Bulgaria, la o lună după ce tocmai s-a extins în statul vecin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Noul showroom va fi lansat în al doilea oraș ca mărime din Bulgaria, Plovdiv, urmând să se întindă pe o suprafață de 350 metri pătrați în Mall Plovdiv.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Luna trecută, eMAG a deschis un showroom cu o suprafață de 450 metri pătrați în incinta mall-ului Paradise Center din Sofia.

eMAG, cel mai mare retailer online din România, administrat de firma Dante International, a deschis primul său magazin fizic din afara țării în iunie anul trecut, la Budapesta. Compania s-a extins ulterior în Bulgaria, cu un prim showroom amplasat în centrul comercial Serdika Center din Sofia.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

În prezent, retailerul operează o rețea de peste 30 de showroom-uri, în România, Ungaria și Bulgaria.

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers, prin intermediul companiei Prosus (80,08%) și Iulian Stanciu, cu o participație de 19,92%.

Grupul eMAG are în portofoliu brandul eMAG, retailerul online de fashion Fashion Days, magazinul specializat în produse IT și electronice PC Garage, compania românească de curierat rapid Sameday Delivery, atelierul de reparații Depanero, agenția de marketing online Conversion Marketing, platforma de livrări mâncare la domiciliu tazz by eMAG și compania de software Zitec.

Anul trecut, grupul a obținut venituri de 8,93 miliarde de lei, din care 5,42 miliarde de lei din activitățile din România. Operațiunile din Ungaria și Bulgaria au crescut cu 87%, ajungând la 2,1 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
emag bulgaria
showroom emag
deschidere
emag ungaria