Epiesa.ro extinde rețeaua de magazine la nivel național

Epiesa.ro extinde rețeaua de magazine la nivel național
scris 6 apr 2017

Retailerul online Epiesa.ro, furnizor de piese si accesorii auto, anunță deschiderea a două noi magazine, în București (în sectorul 5) și în Oradea.

Retailerul numără acum cinci magazine și spune că va dubla această cifră până la finalul lui 2017, planificând o investiție de peste 250.000 euro.

„Pe lângă varietatea de piese auto disponibile online, oferim și consultanță tehnică, un serviciu extrem de apreciat, care vine în ajutorul șoferilor cu sfaturi și recomandări personalizate. Pentru a fi și mai aproape de clienții noștri, am deschis magazine unde aceștia pot interacționa direct cu echipa de consultanți. Feedback-ul primit după deschiderea primelor 3 puncte din București a fost foarte bun, astfel încât, în foarte scurt timp, am decis să extindem rețeaua la nivel național. Am început, așadar, cu cel din Oradea, care va fi urmat de cel puțin alte 5 magazine în marile orașe ale țării până la sfârșitul anului,” a declarat Ionuț Cătălin Șuțu, General Manager Epiesa.ro.

Americanii de la 3Pillar Global deschid un centru de dezvoltare la Iași, al treilea din România. Compania angajează 50 de specialiști IT CITEȘTE ȘI Americanii de la 3Pillar Global deschid un centru de dezvoltare la Iași, al treilea din România. Compania angajează 50 de specialiști IT

Fondată în 2011 de către Ionuț Cătălin Șuțu, Epiesa.ro a înregistrat, în 6 ani de activitate, peste 1 milion de comenzi și a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 10 milioane de euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
epiesa.ro
magazin auto
catalin sutu