evoMAG a dat startul Black Friday, cu reduceri la peste 60.000 de produse

evoMAG a dat startul Black Friday, cu reduceri la peste 60.000 de produse
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2018

Retailerul online evoMAG a anunțat joi că va desfășura ediția din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 18 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri, oferind discount-uri de până la 80% la peste 60.000 de produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reducerile vor viza aproape toate categoriile de produse, potrivit retailerului, scrie News.ro.

”Astfel, clienții evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile și accesorii la prețuri reduse la jumătate, televizoare 4K la prețuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnice mai ieftine cu până la 50%. Tot la reducere vor fi și echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc”, se arată în comunicat.

Camera Deputaților: Școlile sunt obligate prin lege să asigure elevilor dulapuri individuale pentru depozitarea manualelor și rechizitelor CITEȘTE ȘI Camera Deputaților: Școlile sunt obligate prin lege să asigure elevilor dulapuri individuale pentru depozitarea manualelor și rechizitelor

Totodată, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

”Ca element de noutate pentru campania de Black Friday 2018, evoMAG reduce prețurile la categoria vehiculelor electrice și oferă calculatoare recondiționate la prețuri care pornesc de la 150 de lei”, se arată în comunicat.

Directorul general al evoMAG, Mihai Pătrașcu, consideră că aceasta este cea mai mare campanie de reduceri din istoria companiei.

”Avem de două ori mai multe produse aflate la reducere față de campania de Black Friday de anul trecut. Estimăm o creștere a vânzărilor în această perioadă de 25% - 30% față de perioada similară din 2017”, a spus Mihai Pătrașcu.

Clienții pot obține o reducere suplimentară de 100 lei la orice comandă mai mare de 2.500 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la TBI Credit, potrivit companiei. În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienților mai multe opțiuni de plată.

”Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 12 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem și în 6 rate fără dobândă prin BCR, BRD, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank și Raiffeisen Bank”, se arată în comunicat.

Totodată, clienții vor putea opta pentru primirea produselor comandate într-una sau în trei ore de la plasarea comenzii, dacă optează pentru livrare rapidă. Această opțiune este disponibilă pentru produsele comandate până pe data de 15 noiembrie.

”Cât privește produsele comandate în intervalul 16 – 18 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienți în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
black friday