evoMAG organizează Black Friday și pentru companii

evoMAG organizează Black Friday și pentru companii
scris 7 nov 2017

Retailerul evoMAG organizează Black Friday și pentru companii în perioada 7-14 noiembrie, acestea putând beneficia, pe lângă discounturi semnificative la echipamente electronice, și de servicii personalizitate și gratuite.

„Am ales să organizăm Black Friday și pentru companii pentru că am observat un interes crescut din partea acestora în a investi în soluții tehnologice tot mai complexe. De asemenea, am observat că firmele fac mai multe achiziții, cu o recurență mai mare decât persoanele fizice și sunt mai fidele brandului. De asemenea, nevoile companiilor vizează produse premium și întotdeauna de ultimă generație, iar valoarea medie a coșului de cumpărături este de aproximativ 1.000 de lei, cu 50% mai mare în comparație cu cea a utilizatorilor individuali”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

VIDEO iPhone X este cel mai fragil telefon, conform testelor de rezistență CITEȘTE ȘI VIDEO iPhone X este cel mai fragil telefon, conform testelor de rezistență

Companiile pot achiziționa laptopuri de la 899 lei sau, în cazul laptopurilor strict dedicate segmentului de business, cu până la 25% reducere, imprimante cu prețuri reduse cu până la 47%, routere wireless mai ieftine cu până la 60%, televizoare cu prețuri care pornesc de la 329 de lei, sau cu prețuri reduse la jumătate, sisteme PC cu prețuri mai mici cu până la 27%, monitoare mai ieftine cu până la 56% sau multifuncționale cu prețuri mai mici cu până la 35%.

La aceste oferte se adaugă facilități precum livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, termen de plată și limită de credit, consultanță, servicii de finanțare, prioritate în soluționarea situațiilor de service, garanție extinsă pentru produsele achiziționate, înlocuirea produselor defecte pe perioada reparației acestora etc. 

evoMAG, deținut de firma Evolution Prest Systems, este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness și produse destinate nou-născuților.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
black friday 2017