Firma lansată de proprietarul restaurantelor Red Angus pentru a-și aduce clienți corporate în localuri a fost lichidată după doar câteva luni. Proprietarul Red Angus pentru Profit.ro: M-aș fi legat prea mult la cap

Firma lansată de proprietarul restaurantelor Red Angus pentru a-și aduce clienți corporate în localuri a fost lichidată după doar câteva luni. Proprietarul Red Angus pentru Profit.ro: M-aș fi legat prea mult la cap
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 7 nov 2017

Firma lansată de proprietarul restaurantelor cu specific american Red Angus prin care a încercat să își aducă clienți corporate în localuri, dar la care a renunțat, cum a anunțat Profit.ro, după ce a constatat că business-ul nu avea succesul pe care miza, a fost lichidată de noii proprietari, la doar două luni după ce au preluat afacerea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Firma fusese cedată către Ynua Venture din Constanța, deținută de Ionuț Mielu.

El a decis acum să dizolve și lichideze firma.

Proprietarul restaurantelor cu specific american Red Angus, localizate în Centrul Vechi al Capitalei și în Constanța, Dragoș Panait (foto), a lansat o firmă prin care a încercat să își aducă clienți corporate în localuri, dar a renunțat ulterior la această nouă afacere, după ce a constatat că business-ul nu avea succesul pe care miza. El și-a cedat acțiunile în toamnă, explicând atunci pentru Profit.ro că a realizat că s-ar fi legat "prea mult la cap".

Firma respectivă, pe care a denumit-o Red Angus Steakhouse, pe baza brandului restaurantelor sale, a fost înființată în luna martie a anului trecut, dar a fost activată în vara acestui an. După foarte puțin timp, omul de afaceri a decis să iasă din firmă, cedându-și acțiunile către Ynua Venture din Constanța.

Firma la care a renunțat nu are legătură cu operarea restaurantelor Angus, care rămân în proprietatea și administrarea sa.

FOTO Pizza Hut redeschide primul restaurant din România CITEȘTE ȘI FOTO Pizza Hut redeschide primul restaurant din România

"Aceasta trebuia să fie ca o agenție de evenimente. Am vrut să facem ceva separat pe acest lucru, să fie o companie separată care aduce evenimentele către restaurant, dar nu a funcționat cum voiam noi și ne legam prea mult la cap. Acum lucrăm cu alte agenții, direct pe restaurant, n-am mai făcut noi nimic", a explicat Panait pentru Profit.ro.

El a renunțat astfel la această firmă, care nu are legătură cu operarea restaurantelor Angus.

Restaurantele sunt operate de Operative Steakhouse Group, cu afaceri de 5,1 milioane lei și o pierdere netă de 1,1 milioane lei anul trecut.

Dragoș Panait a lansat brandul Red Angus pe piața locală în 2010.

viewscnt
Afla mai multe despre
red angus
restaurant
firma
evenimente