EXCLUSIV FOTO Celebrul lanț american de restaurante Chuck E. Cheese a pus România în stand by

EXCLUSIV FOTO Celebrul lanț american de restaurante Chuck E. Cheese a pus România în stand by
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 12 apr 2023

Celebrul lanț american de restaurante pentru copii Chuck E. Cheese, anunțat în premieră de Profit.ro ca pregătindu-și intrarea în Româniaa pus în așteptare lansarea, din cauza efectelor pandemiei COVID și ale războiului din Ucraina, noul termen avansat acum pentru deschiderea primei unități, în București, fiind luna decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Amânarea a fost determinată de pandemie – am așteptat o revenire completă - , dar și de război și întregul nou context global, pentru că sunt afectate livrările de produse. Avem, de exemplu, o întârziere de 4-6 luni în privința livrărilor de jocuri.

EXCLUSIV Altex vizează 10 magazine noi și extinde suprafața de expunere CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Altex vizează 10 magazine noi și extinde suprafața de expunere

Am decis, împreună cu Chuck E. Cheese, să amânăm pentru decembrie deschiderea primului restaurant. Suntem puțin în stand by și așteptăm să vedem cum evoluează piața, nu doar în România”, a declarat pentru Profit.ro Gabriel Teodorescu, care deține alături de soția sa, Anda, master franciza pentru România.

El nu exclude o nouă amânare, pentru primul trimestru al anului viitor.

EXCLUSIV SURPRIZĂ Ștefan Mandachi a vândut Spartan, cea mai mare rețea de restaurante cu specific grecesc din Europa, și alte mari branduri, tranzacție de peste 20 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ Ștefan Mandachi a vândut Spartan, cea mai mare rețea de restaurante cu specific grecesc din Europa, și alte mari branduri, tranzacție de peste 20 milioane euro

Planurile actuale prevăd deschiderea celui de-al doilea restaurant, tot în București, la un an distanță față de primul. În total, rețeaua ar urma să ajungă în câțiva ani la 5 restaurante, dintre care trei în Capitală.

În iunie 2021, Profit.ro a anunțat, în premieră, că lanțul american, cu peste 600 de restaurant pentru copii în SUA și alte 100 de unități în 15 țări din lume, pregătește intrarea în România, în franciză.

Planurile de la acea vreme arătau că prima unitate din România - și totodată din Europa - urma să fie deschisă în toamna anului 2022.

EXCLUSIV Omer Susli se pregătește să cumpere street mall-uri în New York după ce a rămas doar cu două magazine Homelux în România: Am însă 50 milioane euro pentru achiziții de centre comerciale și în România, sunt în negocieri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Omer Susli se pregătește să cumpere street mall-uri în New York după ce a rămas doar cu două magazine Homelux în România: Am însă 50 milioane euro pentru achiziții de centre comerciale și în România, sunt în negocieri

Investiția pentru o astfel de locație pornește de la 1,5 milioane de euro. Finanțarea primelor 5 Chuck E. Cheese va fi asigurată din surse proprii și un credit de investiții, spunea în iunie 2021 Gabriel Teodorescu, care deține, împreună cu soția sa, și firma Deziclean, furnizor de servicii profesionale de curățenie.

Brandul american are drept concept restaurante pentru copii, cu pizza și diverse aparate de joc, și a fost lansat pe piață în anul 1977.

EXCLUSIV FOTO Celebrul lanț american de restaurante Chuck E. Cheese a pus România în stand by

viewscnt
Afla mai multe despre
chuck e. cheese
restaurante