Ferrero a oprit producția la cea mai mare fabrică de Nutella din cauza unor probleme de calitate

Ferrero a oprit producția la cea mai mare fabrică de Nutella din cauza unor probleme de calitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2019

Producătorul italian de dulciuri Ferrero a anunțat că a oprit, temporar, activitatea la cea mai mare fabrică unde produce crema de ciocolată Nutella, din cauza unor probleme de calitate care au fost descoperite marți seara, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amplasată în regiunea Normandia din Franța, fabrica produce o treime din totalitatea borcanelor de Nutella vândute la nivel mondial, arată Agerpres.

Marți, "după analizarea rezultatelor unor teste de calitate efectuate la fabrica de la Villers-Ecalles, am descoperit un defect de calitate la unul din produsele semifinisate care este utilizat în fabricarea produselor noastre Nutella și Kinder Bueno", a informat grupul italian Ferrero.

FOTO Nereguli găsite de ANPC la patru magazine Mega Image, printre care promoții expirate, traduceri incomplete și informații înșelătoare UPDATE Precizările reprezentanților companiei CITEȘTE ȘI FOTO Nereguli găsite de ANPC la patru magazine Mega Image, printre care promoții expirate, traduceri incomplete și informații înșelătoare UPDATE Precizările reprezentanților companiei

Compania precizează că oprirea temporară a producției este o măsură preventivă care permite efectuarea unor investigații suplimentare.

"Pentru moment, putem spune că niciunul din produsele noastre care se află în prezent pe piață nu este afectat de această situație iar livrările către clienții noștri continuă fără întrerupere", a precizat Ferrero.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrero
ciocolata
nutella
dulciuri
italia