Flanco dă startul la Black Friday 2019

Flanco dă startul la Black Friday 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2019

Retailerul Flanco a anunțat, joi, că va desfășura, în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie, cea mai mare campanie Black Friday din istoria companiei, cu 750.000 de produse și reduceri de până la 80%.

Urmărește-ne și pe Google News

Retailerul va oferi, la împlinirea a 25 de ani de existență, reduceri de până la 80% la peste 750.000 de produse, în 155 de magazine din 114 orașe din România, precum și online, scrie News.ro.

Puterea medie de cumpărare a românilor, cu 60% sub media europeană CITEȘTE ȘI Puterea medie de cumpărare a românilor, cu 60% sub media europeană

”Această ediție de Black Friday este dublată de aniversarea noastră de un sfert de veac, astfel încât ne dorim să punem la dispoziția clienților cele mai bune oferte din istoria de până acum a companiei, pe o perioadă mai lungă de timp. Clienții vor avea patru săptămâni la dispoziție ca să-și aleagă produsele dorite și să profite de ofertele noastre”, a spus Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Pentru ediția Black Friday din acest an, pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 100.000 de televizoare, 65.000 de telefoane, 300.000 de electrocasnice mari și mici, precum și sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule și unelte sau fitness.

Ofertele pregătite pentru cele mai așteptate categorii de produse vor fi în permanență actualizate, pe toată durata campaniei: televizoare cu reduceri de 50%, automatele de cafea (vedetele anului) vor avea reduceri de 50%, aspiratoare robot cu reduceri de 50%, brățări de fitness cu 65% reduceri, potrivit companiei.

”Modalitatea de livrare a comenzilor este extrem de complexă, presupunând livrări atât din depozite, cât și din rețeaua de magazine, din acest motiv ne vom baza pe parteneriatul strategic cu principalii curieri - FAN Courier, pentru livrările din depozite și Urgent Cargus, pentru cele din magazine. Astfel, ne dorim ca în primele patru zile de la comanda clientului să scoatem din depozit peste 90% din colete”, a adaugat Dragoș Sîrbu.

Clienților Flanco le sunt oferite multiple facilități de achitare a cumpărăturilor de Black Friday, de la creditele în rate fixe și până la plata în 2 -40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit. Planul de expansiune în teritoriu continuă pentru retailer și în această perioadă.

Astfel, pe 25 octombrie, de la ora 09:00, în prima zi de Black Friday, Flanco va deschide primul său magazin din Reghin. Clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa produse prin credit, în 24 de rate fără dobândă, cu pre-aprobare în 10 minute și fără adeverință de venit.

Black Friday 2019 vine și cu o tombolă. Toate bonurile de cumpărături din rețeaua națională de magazine și toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra în tragere la sorți, iar 100 de clienți își vor primi banii înapoi pentru cumpărăturile efectuate, sub formă de card cadou, potrivit companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
flanco
black friday