FOTO A fost lansată Ciocolata „Ciprian Porumbescu”

FOTO A fost lansată Ciocolata „Ciprian Porumbescu”
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2023

Muzeul Național al Bucovinei (MNB) a lansat, vineri, Ciocolata „Ciprian Porumbescu”, cu lapte și cremă de cafea și royaltine, rețetă creată în colaborare cu partenerul tradițional Pralin Group of Companies, a informat Biroul de presă al instituției muzeale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„După succesul avut cu ciocolata personalizată a Muzeului Național al Bucovinei, care a adus vizitatorilor muzeului, și nu numai, gustul de neuitat al ciocolatei cu lapte, cremă de rom și biscuit crocant, combinat cu un ambalaj elegant personalizat cu însemne și culori specifice identității vizuale a muzeului, instituția noastră marchează Anul 2023 – Anul Ciprian Porumbescu – lansând o ciocolată care-i poartă numele și chipul, o ciocolată cu gust de baladă. (…) De ce am ales ciocolata cu cafea? Pentru că, din sutele de file cu scrieri despre Ciprian Porumbescu, studiate de oamenii pasionați și dedicați ai muzeului, am aflat că lui Ciprian Porumbescu îi plăcea mult cafeaua”, arată reprezentanții muzeului.

DECIZIE Singura fabrică românească de ciocolată a intrat în insolvență CITEȘTE ȘI DECIZIE Singura fabrică românească de ciocolată a intrat în insolvență

Potrivit sursei citate, produsele sunt fabricate manual de firma Pralin Cisnădie, iar sortimentele de ciocolată sunt create după rețete special create pentru muzeul sucevean, scrie Agerpres.

MNB subliniază că se știe că ciocolata dă o stare de bine, iar în combinație cu vizita la muzeu nu poate decât să confirme sloganul instituției: „Mai mult decât muzeu!”

Sortimentele de ciocolată, dar și alte produse personalizate care ar putea deveni cadouri deosebite se pot achiziționa de la magazinul de prezentare al MNB.

FOTO A fost lansată Ciocolata „Ciprian Porumbescu”

viewscnt
Afla mai multe despre
ciocolata
muzeul național al bucovinei