FOTO Control ANPC la Penny Market - un șoricel printre alimente

FOTO Control ANPC la Penny Market - un șoricel printre alimente
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2019

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au făcut un control la Penny Market Alexandria, după ce un consumator a observat un șoricel sub rafturile cu alimente. Echipele de control au găsit excremente de rozătoare pe sub rafturi și pe un raft în care se aflau depozitate mălai și orez. Reprezentanții ANPC au retras de la vânzare 30 de kilograme de mălai și 100 de kilograme de orez.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ANPC a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că s-a autosesizat în urma unei postări apărute pe o rețea de socializare, după ce un consumator ar fi observat un șoricel sub rafturile cu alimente. Astfel, comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman au efectuat pe data de 30 decembrie o acțiune de control la SC Rewe (România) SRL – magazin Penny Market Alexandria, scrie News.ro.

FOTO Carrefour ironizează în România vânzarea la Miami, cu 120.000 dolari, a unei banane lipită cu bandă adezivă CITEȘTE ȘI FOTO Carrefour ironizează în România vânzarea la Miami, cu 120.000 dolari, a unei banane lipită cu bandă adezivă

“Au fost verificate rafturile de expunere la comercializare a produselor, precum și spațiile de depozitare, unde au fost găsite excremente de rozătoare pe sub rafturi și pe un raft în care se aflau depozitate mălai și orez. Nu s-au găsit pungi degradate, roase de șoareci, dar pe raft era mălai și orez împrăștiat”, se arată în comunicat.

În urma neregulilor constatate, comisarii ANPC au oprit definitiv de la comercializare produsele de pe rafturile cu urme de excremente și rozătoare, anume 30 de kilograme de mălai și 100 de kilograme de orez, în valoare totală de 387 de lei.

FOTO Control ANPC la Penny Market - un șoricel printre alimente

Sursa citată menționează că operatorul economic are încheiat contract de prestări servicii cu o firmă de deratizare, ultima acțiune fiind făcută în data de 29 decembrie, la solicitarea acestuia.

Pentru finalizarea acțiunii de control, operatorul economic a fost invitat la sediul CJPC Teleorman, în data de 31 decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
anpc
penny market alexandria