VIDEO Incendiu izbucnit la un autobuz cu pasageri în Craiova

VIDEO Incendiu izbucnit la un autobuz cu pasageri în Craiova
scris 30 dec 2019

Un incendiu a izbucnit luni, la un autobuz în municipiul Craiova, cei opt pasageri aflați în mijlocul de transport în comun reușind să iasă la timp, ei neavând nevoie de îngrijiri medicale. Focul s-a extins apoi la o casă aflată în apropiere.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, pompierii au fost solicitați să intervină luni, la un incendiu izbucnit la un autobuz pe strada Amaradia din municipiul Craiova, scrie News.ro.

Uber a obținut acordul autorității de reglementare din Egipt pentru preluarea companiei rivale Careem, pentru 3,1 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Uber a obținut acordul autorității de reglementare din Egipt pentru preluarea companiei rivale Careem, pentru 3,1 miliarde de dolari

“Cu aproximativ 20 de metri înainte de stație, șoferul a observat că iese fum din spatele autobuzului. Imediat ce a ajuns în stație, cei opt pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a sunat la 112. În tot acest timp șoferul a acționat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Incendiul s-a extins la acoperișul uneia dintre casele din apropierea stației de autobuz. Flăcările au distrus aproximativ 30 de metri pătrați de scândură de sub tablă.

Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
autobuz in flacari
craiova