FOTO Jumbo a deschis un magazin într-un castel. Planul pentru România

FOTO Jumbo a deschis un magazin într-un castel. Planul pentru România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 22 apr 2023

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo a intrat în Israel cu un prim magazin deschis în interiorul unui castel, în Eliat, pe malul Mării Roșii, un fost parc tematic transformat, în 2018, de dezvoltatorul Moti Green într-o zonă comercială și de divertisment, conform datelor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Francizatul Fox Group a deschis magazinul în complexul „Orașul Regilor”, pe două etaje și o suprafață de 10.000 metri pătrați.

FOTO Jumbo a deschis un magazin într-un castel. Planul pentru România

Intenția grupului Fox este să opereze aproximativ 10 magazine ale mărcii în Israel până la sfârșitul anului 2025. 

VIDEO Patronul magazinelor de mobilă Bismobil Kitchen, acuzat că ar fi înșelat sute de clienți din România, a fost prins. Explică cum a evadat: Simplu! CITEȘTE ȘI VIDEO Patronul magazinelor de mobilă Bismobil Kitchen, acuzat că ar fi înșelat sute de clienți din România, a fost prins. Explică cum a evadat: Simplu!

FOTO Jumbo a deschis un magazin într-un castel. Planul pentru România

În România, Jumbo și-a majorat afacerile anul trecut, cele 16 hipermarketuri operate pe plan local înregistrând vânzări cumulate de peste 200 milioane de euro.

Sabon - Un nou început după o pauză de mai mulți ani: Reluăm extinderea rețelei de magazine în România CITEȘTE ȘI Sabon - Un nou început după o pauză de mai mulți ani: Reluăm extinderea rețelei de magazine în România

Retailerul elen deține o rețea de 16 magazine fizice în România, cel mai recent fiind inaugurat în noiembrie, la Sibiu.

Cum a relatat Profit.ro recent, Jumbo și-a revizuit strategia privind extinderea pe piața românească în 2023, urmând să deschidă un singur hipermarket până la finele anului, față de două magazine planificate anterior.

FOTO Jumbo a deschis un magazin într-un castel. Planul pentru România

Următorul hipermarket va fi deschis la Iași.

Tot în acest an urmează să fie lansat și magazinul online e-jumbo.ro, anunțat ca fiind pregătit încă dinaintea pandemiei.

În 2024, Jumbo vrea să inaugureze încă două hipermarketuri în România.

Grupul a investit aproape 50 de milioane de euro în achiziția de active fixe în România anul trecut, în creștere de la 35,7 milioane de euro în 2021.

Jumbo deține 83 de magazine fizice, în Grecia (53), România (16), Bulgaria (9) și Cipru (5), în timp ce magazinul online este operațional în Grecia și Cipru. Retailerul de jucării este prezent, prin intermediul unor parteneriate cu companii locale, și în Macedonia, Albania, Serbia, Kosovo, Bosnia și Muntenegru.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
magazine jumbo romania
jumbo iasi
magazin online jumbo
extindere jumbo romania