FOTO LaDoiPași bifează magazinul nr. 2.000

FOTO LaDoiPași bifează magazinul nr. 2.000
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2023

Rețeaua de magazine LaDoiPași, lansată și dezvoltată de Metro România, marchează deschiderea magazinului cu numărul 2.000, în comuna Osica de Sus, județul Olt.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultimii ani, rețeaua de magazine de proximitate LaDoiPași s-a extins accelerat, devenind cea mai mare comunitate de antreprenori independenți din România.

Volkswagen - Anunț pentru legendara mașină Golf CITEȘTE ȘI Volkswagen - Anunț pentru legendara mașină Golf

“Afacerile independente continuă să aibă un rol important în societate și ele trebuie încurajate”, menționează Adrian Ariciu, CEO METRO România.

FOTO LaDoiPași bifează magazinul nr. 2.000


„Avem încredere în acest model de business, care va atinge peste 2.500 magazine la sfârșitul anului următor”, declară Irinel Popescu, Director de Franciză al METRO România.

Lanțul a fost creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Conceptul LaDoiPași a fost lansat pe piața locală în 2012 și dezvoltat în regim de franciză de METRO România.

FOTO LaDoiPași bifează magazinul nr. 2.000

Metro Cash & Carry România face parte din grupul german Metro, liderul comerțului cu ridicata la scară mondială. Compania, fondată în octombrie 1964, operează acum în peste 30 de țări, are circa 95.000  de angajați și aproximativ 16 milioane de clienți.

În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ladoipași
metro