FOTO Lidl retrage de la vânzare două produse ce pot fi periculoase

FOTO Lidl retrage de la vânzare două produse ce pot fi periculoase
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2019

Lidl a anunțat că retrage de pe piață „Chef Select, sandwich”, sortimentele ”Pui și bacon prăjit” și ”Salam de Sibiu și cascaval, 200g“ care conțin făină de soia, nedeclarată pe etichetă. Produsul nu este recomandat persoanelor cu alergii la soia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
INTERVIU: Efectele controversatei Directive privind drepturile de autor CITEȘTE ȘI INTERVIU: Efectele controversatei Directive privind drepturile de autor

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conțin făină de soia nedeclarată pe eticheta. Din cauza posibilelor reacții alergice la ingerare, clienții cu alergie la soia ar trebui să țină cont neapărat de retragere și să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arată într-un anunț postat pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, scrie News.ro.

Grupul sud-african Naspers își separă activele internaționale, inclusiv eMag, și pregătește listarea noii companii la Amsterdam CITEȘTE ȘI Grupul sud-african Naspers își separă activele internaționale, inclusiv eMag, și pregătește listarea noii companii la Amsterdam

Potrivit anunțului, produsele au fost vândut de către Lidl România.

”Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se mai arată în anunțul de retragere.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

FOTO Lidl retrage de la vânzare două produse ce pot fi periculoase
viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
sandwich