FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs și dă banii înapoi

FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs și dă banii înapoi
scris 7 oct 2022

Lidl a anunțat că retrage de la comercializare un sortiment de napolitane cu cremă cu aromă de alune de pădure, în care a fost detectată Salmonella Typhimurium. Produsul a fost vândut în întreaga țară, iar cei care l-au cumpărat sunt îndemnați să nu-l consume. Produsul vizat poate fi înapoiat în magazine fără prezentarea bonului.

Ce se va întâmpla pe piața de retail din România, cum pot fi atrași mai mulți clienți profitând de ridicarea restricțiilor, cum poți îmbina eficient canalul de vânzare online cu magazinul fizic va fi explicat la PROFIT E-Commerce.

Videoconferința, programată pentru 13 octombrie, este organizată cu sprijinul Alpha Bank, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

”Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul ”Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, toate termenele de valabilitate și toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium”, a transmis ANSVSA, într-o informare postată pe site-ul propriu. 

Ceașca zilnică de cafea devine tot mai scumpă. Poate ajunge aproape un lux CITEȘTE ȘI Ceașca zilnică de cafea devine tot mai scumpă. Poate ajunge aproape un lux

Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza), arată News.ro

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să țină cont de retragere și să nu îl consume. 

”Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se mai arată în anunț. 

Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. 

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl precizează că produsul vizat a fost distribuit în toată rețeaua de magazine.  

FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs și dă banii înapoi

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
napolitane