FOTO Magazinele The Body Shop din România se redeschid sub un nou concept. Proprietarul analizează însă vânzarea brandului

FOTO Magazinele The Body Shop din România se redeschid sub un nou concept. Proprietarul analizează însă vânzarea brandului
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 31 aug 2023

Retailerul brazilian de cosmetice Natura & Co analizează o eventuală vânzare a The Body Shop, la câteva luni după ce a semnat vânzarea brandului Aesop către L’Oreal. În România, The Body Shop redeschide vineri magazinul din AFI Cotroceni, care a trecut printr-un proces de transformare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Board-ul Natura a autorizat managementul companiei să exploreze alternative strategice pentru The Body Shop, inclusiv o potențială vânzare.

Grupul brazilian, care deține și brandul Avon, a cumpărat The Body Shop de la L’Oreal în 2017, în schimbul sumei de 880 milioane de lire sterline.

Inovalabel: Am bugetat afaceri de 13,5 milioane euro, în creștere cu 7%; cererea din piață scade ușor, materiile prime rămân scumpe CITEȘTE ȘI Inovalabel: Am bugetat afaceri de 13,5 milioane euro, în creștere cu 7%; cererea din piață scade ușor, materiile prime rămân scumpe

În aprilie anul acesta, Natura a ajuns la un acord pentru vânzarea brandului australian de cosmetice de lux Aesop, într-o tranzacție de 2,5 miliarde de dolari.

The Body Shop a fost fondată de antreprenoarea britanică Anita Roddick în 1976. Primul magazin The Body Shop s-a deschis în Brighton, pe coasta de est a Angliei, în prezent rețeaua cuprinzând peste 3.000 de magazine în 65 de țări.

Magazinele Body Shop din România, operate în regim de franciză, sunt închise de la începutul verii, compania anunțând atunci că pregătește un nou concept pe piața locală - “un workshop unde toți clienții se vor bucura de o experiență unică de cumpărături”.

FOTO Fabrici de pâine închise de ANPC CITEȘTE ȘI FOTO Fabrici de pâine închise de ANPC

Primul magazin sub noul concept va fi redeschis pe 1 septembrie în mall-ul AFI Cotroceni, urmat de magazinul online, potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook a companiei. 

FOTO Magazinele The Body Shop din România se redeschid sub un nou concept. Proprietarul analizează însă vânzarea brandului

viewscnt
Afla mai multe despre
the body shop
vanzare the body shop
magazine body shop romania
redeschidere the body shop afi cotroceni