FOTO Profi își întărește echipa de management

FOTO Profi își întărește echipa de management
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2023

Rețeaua de magazine de retail alimentar Profi își întărește echipa de management și îl numește pe Eric Tavoukdjian în calitate de director comercial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Absolvent al ISG Institut Supérieur de Gestion, Eric Tavoukdjian vine în Profi după ce a lucrat în mai multe țări, în alte rețele de retail din Europa.

FOTO Tranzacție - Stadio Hospitality a preluat restaurantul Vacamuuu CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacție - Stadio Hospitality a preluat restaurantul Vacamuuu

Eric Tavoukdjian a fost, pe rând, director de vânzări și director de marketing la Tesco Ungaria, devenind apoi director Customer Operations Tesco pentru Europa Centrală. Cariera și-a continuat-o timp de mai mulți ani în Regatul Unit, în calitate de Director comercial marketing la Costa Coffee, înainte de a deveni Director comercial la Dealz Mainland Europe, parte din Pepco Group Ltd, poziție din care a decis apoi să se alăture echipei de top management Profi.

Eric Tavoukdjian

Eric Tavoukdjian

Cu 28.000 de angajați în 1.657 de magazine proprii și Partener prezente în 807 localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse.

Cifra de afaceri a rețelei, de 11,6 miliarde lei, plasează compania pe locul trei în retailul românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
eric tavoukdjian