Franța vrea să interzică țigările electronice de unică folosință

Franța vrea să interzică țigările electronice de unică folosință
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2023

Franța intenționează să interzică țigările electronice de unică folosință, a anunțat prim-ministrul acestei țări, Elisabeth Borne, într-un interviu acordat duminică pentru postul radiofonic RTL, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Este o chestiune importantă de sănătate publică", a declarat Elisabeth Borne, adăugând că Guvernul de la Paris alcătuiește în această perioadă planuri ce vizează un program național de luptă împotriva fumatului, un flagel care cauzează aproximativ 75.000 de decese în fiecare an în Franța.

Rușii au atacat portul ucrainean Reni, la câțiva kilometri de Galați. Reacția ministrului român al Apărării CITEȘTE ȘI Rușii au atacat portul ucrainean Reni, la câțiva kilometri de Galați. Reacția ministrului român al Apărării

Așa-numitele dispozitive de "inhalat" generează anumite obiceiuri în rândul tinerilor, care pot să ducă apoi la dependența de nicotină, a mai spus premierul francez.

Cu toate acestea, Guvernul de la Paris nu intenționează să majoreze taxele pentru tutun în 2024 după creșterea lor din acest an, a precizat Elisabeth Borne.

viewscnt
Afla mai multe despre
tigari electronice de unica folosinta
interzicere tigari electronice